Primarii încă mai pot solicita banii pentru panouri fotovoltaice

0
681

Autoritățile locale din județ mai pot solicita incă banii disponibili în cadrul „Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate neracordate la rețeaua de distribuție a energiei electrice”. Finanțarea nerambursabilă acordată de Agenția Fondului pentru Mediu (AFM) pentru fiecare proiect este în procent de 100 la sută din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 25.000 de lei, inclusiv TVA, pentru fiecare sistem fotovoltaic care deservește o gospodărie.

Scopul programului îl reprezintă creșterea eficienței energetice, îmbunătățirea calității aerului și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin producerea de energie electrică din surse regenerabile la locuințele situate la cel puțin 2 km față de rețeaua națională de distribuție a energiei electrice și prin reducerea utilizării combustibililor convenționali. Termenul de depunere a proiectelor este 13 decembrie.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here