Mesajul primarului Mihai Chirica după primele rezultate la prezidențiale

0
401

In aceasta seara, primarul  Mihai Chirica a transmis un mesaj legat de rezultatul alegerilor prezidențiale pentru Palatului Cotroceni:

„Dragi ieșeni, dragi români, dragi romani de pretutindeni , in primul rând
vă mulțumesc pentru mobilizarea extraordinara in exercitarea acestui esențial drept democratic. Indiferent de cum a votat fiecare dintre noi, de acum nu mai suntem împărțiți pe partide, nu mai sunem divizați de orgolii, nu mai acceptăm lupte fratricide. De astăzi, suntem toți ieșeni, suntem toți români!
Felicitări, domnule președintele Klaus Iohannis, pentru câștigarea alegerilor! După bucuria firească a momentului, trebuie să ne gândim și la responsabilitatea votului acordat de români!
România suferă, Iașul suferă , romanii de pretutindeni suferă – iar de mâine, acest lucru trebuie să se schimbe!
După o luptă grea, de uzură, am reușit să eliberăm România și Iașul de PSDragnea! Nu cred ca războiul a fost câștigat , rămășițele fostelor structuri bolșevice mai zac prin diverse cotloane ale țării . Este momentul reconstrucției, momentul relansării politicilor in justiție , in economie , politici fiscale și sociale pentru ieșeni și români , care sa constate și sa repare dezastrul din ultimii 30 de ani . Așteptările sunt mari, la fel și proiectele restante – împreună putem schimba cu adevărat România în bine!
Din nou , va mulțumesc !”, a declarat Mihai Chirica.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here