Deputat Petru Movila: „Protejaţi-vă judeţul şi daţi-l afară”

0
836

Mă adresez colegilor din PSD, cu precădere celor de la PSD Iaşi care-l cunosc pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa. Ajuns preşedinte datorită unei conjuncturi legislative favorabile, acesta reuşeşte performanţa, aproape zilnică, de a face de râs un judeţ întreg. Mai nou, se concentrează pe Aeroportul Internaţional Iaşi pe care ţine morţiş să-l falimenteze. Pentru că nu au fost capabili să facă nimic bun ani de zile, conducerea Consiliului Judeţean Iaşi şi Consiliul de Administraţie au decis să concesioneze ce a mai rămas dintr-un aeroport care acum ceva vreme era catalogat drept cel mai promiţător din ţară.Stimaţi pesedisti, conştientizaţi că o decizie luată din pix, în spatele unor uşi închise afectează mii de oameni? Ieşenii merită să ştie care a fost scopul sau preţul acestei decizii şi cât ne va costa prostia şi incompetenţa în care se zbate astăzi unul dintre cele mai importante obiective de investiţii din Iaşi. În lipsa autostrăzii Iaşi – Tg.Mureş, aeroportul rămâne singura poartă spre Europa şi singura cale decentă de acces pentru judeţul nostru. De aceea, solicit ministrului Transporturilor să trimită corpul de control la Aeroportul Iaşi. Stimaţi colegi din PSD Iaşi, treziţi-vă şi reacţionaţi! Protejaţi-vă judeţul şi daţi-l afară pe Maricel Popa pentru că altfel, în 2020, o să faceţi campanie să deveniţi parlamentari într-un judeţ cu zece comune şi 30 mii locuitori.

Gepostet von Movila Petru am Mittwoch, 27. November 2019

Deputatul ieșean Petru Movilă îi cere demisia liderului PSD din fruntea Consiliului Județean, Maricel Popa.

„Mă adresez colegilor din PSD, cu precădere celor de la PSD Iaşi care-l cunosc pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa. Ajuns preşedinte datorită unei conjuncturi legislative favorabile, acesta reuşeşte performanţa, aproape zilnică, de a face de râs un judeţ întreg. Mai nou, se concentrează pe Aeroportul Internaţional Iaşi pe care ţine morţiş să-l falimenteze. Pentru că nu au fost capabili să facă nimic bun ani de zile, conducerea Consiliului Judeţean Iaşi şi Consiliul de Administraţie au decis să concesioneze ce a mai rămas dintr-un aeroport care acum ceva vreme era catalogat drept cel mai promiţător din ţară.
Stimaţi pesediști, conştientizaţi că o decizie luată din pix, în spatele unor uşi închise afectează mii de oameni? Ieşenii merită să ştie care a fost scopul sau preţul acestei decizii şi cât ne va costa prostia şi incompetenţa în care se zbate astăzi unul dintre cele mai importante obiective de investiţii din Iaşi. În lipsa autostrăzii Iaşi – Tg.Mureş, aeroportul rămâne singura poartă spre Europa şi singura cale decentă de acces pentru judeţul nostru. De aceea, solicit ministrului Transporturilor să trimită corpul de control la Aeroportul Iaşi.

Stimaţi colegi din PSD Iaşi, treziţi-vă şi reacţionaţi! Protejaţi-vă judeţul şi daţi-l afară pe Maricel Popa pentru că altfel, în 2020, o să faceţi campanie să deveniţi parlamentari într-un judeţ cu zece comune şi 30 mii locuitori“, a declarat Petru Movilă.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here