Astăzi s-a deschis a treia cafenea Starbucks în Iași

0
1372

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, a inaugurat astăzi cea de-a treia cafenea din Iași, în  Iulius Mall, situată în zona celui mai mare campus studențesc „Tudor Vladimirescu”. Astfel numărul total al cafenelelor Starbucks deschise până acum în România ajunge la 51.

Ocupând o suprafață de 150 m2, noua cafenea are un design modern, minimalist și cool, pe gustul tinerei generații, accentul fiind pus pe spațiile ample confortabile, unde clienții se pot relaxa, se pot întâlni cu prietenii sau pot învăța pentru sesiune. Astfel, locuitorii din Iași au acces mai ușor la produsele Starbucks preferate – băuturi personalizate pe bază de espresso, gustări rapide și sănătoase, deserturi delicioase, cafea boabe și ceaiuri pentru acasă, precum și la gama diversificată de produse de retail destinate preparării și consumului de băuturi.

Plasat în centrul celei mai dinamice zone studenţeşti, la doar câteva minute de Universitate, Starbucks oferă clienților săi toate motivele să revină pentru cafeaua de calitate, baristas prietenoși și atmosfera unică.

„Este o bucurie să deschidem din nou, în cel mai frumos oraş din inima Moldovei, chiar înainte de Sărbători. Este cadoul nostru pentru cei din proximitate, dar și pentru studenții care își doresc o cafea de calitate în momentele petrecute alături de prieteni, la povești, și în nopțile în care au nevoie de un imbold pentru studiu și proiecte. Suntemconvinși că efervescența va fi cuvântul care va defini această nouă cafenea”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România și Bulgaria.

Clienții sunt invitați să profite de sezonul paharelor de sărbătoare și să descopere băuturile delicioase de sezon, incluzând Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte și Toasted Marshmallow Hot Chocolate.

Mai mult decât atât, cei care nu au timp să se bucure de experiența din cafenelele Starbucks, își pot savura cafeaua preferată „take away”. Conceptul „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată.

Acum pot alege și paharul reutilizabil Starbucks, în varianta de sărbători. Astfel clienții contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăși cu noi experiența, vă rugăm să ne vizitați în locațiile noastre sau online pe news.starbucks.com  și Starbucks.com.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here