Bilanţ Autostrada Iaşi-Tg.Mureş: Un an de zile şi paşi aproape zero

0
479

Deputatul ieşean Petru Movilă realizează o retrospectivă a perioadei de cand legea propusă privind autostrada Ungheni-Iasi-Tg.Mureş a fost  semnată de Klaus Iohannis. Legea prevede obligativitatea contruirii Autostrăzii A8 si cu toate acestea, deputatul ieşean se arată nemulţumit de autorităţile care ar fi trebuit să se ocupe de respectarea legii. Acesta susţine că tot ce a făcut comisia de prognoza este ilegal.

” Un an de zile şi paşi aproape zero pentru aplicarea legii pe care am iniţiat-o privind obligarea Guvernului de a construi autostrada Ungheni-Iasi-Tg.Mureş. Am solicitat ministrului Bode să aplice legea în litera şi spiritul ei. Ministerul Transporturilor este singura instituţie care trebuie să implementeze această lege. Nu există nici o Comisie de prognoza în aplicarea legii. Din punctul meu de vedere, tot ce a făcut aceasta Comisie, din perspectiva legii despre care vorbesc, este ilegal. În plus, trebuie eliminat şi parteneriatul public-privat din implementarea acestui proiect. Cel mai important lucru este că am solicitat ministrului Bode să transmită de urgenţă Comisiei Europene cererea de finanţare pe fonduri europene pentru autostradă” menționează deputatul Petru Movilă.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here