UPDATE: ASCOR și DGASPC Iași pregătesc Magia iernii pentru 800 de copii

0
1011

UPDATE: ”Cu mic cu mare am intrat în cea mai feerică perioadă a anului, magia sărbătorilor de iarnă. Vom încheia în curând un an cu bune sau mai puțin bune, îl vom aștepta pe următorul, cu speranța că va fi mai bun, cu mai multe împliniri. Dragi copii, cu toții ați muncit mult, ați depus eforturi pentru a lua note mari și pentru a-i bucura pe cei care vă conduc pașii și vă ocrotesc. V-ați făcut prieteni cu care veți împărți de acum mulți ani bucurii, speranțe și vise. La final de an, e vremea răsplatei. Și chiar dacă ne vedeți azi adulți, stând în fața voastră serioși, să știți că în sufletele noastre încă mai vibrează copilăria cu bucuriile, visele și nostalgiile ei. Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați adunat aici pentru a aduce bucurie copiilor, celor care, cu dăruire, vă preocupați ca lor să le fie bine. Să aveți sărbători în tihnă, să vă bucurați de fiecare clipă și să vi se aștearnă în față un an numai cu împliniri.”, le-a spus celor prezenți la spectacol Romeo Olteanu, vicepreședinte al Consiliului Județean.

Voluntarii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR), filiala Iași, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași, vor organiza spectacolul „Magia iernii”. Spectacolul face parte din Campania „Moș Crăciun la copiii din spitale și centrele de plasament”, organizată de ASCOR Iași. Campania ajunge  anul acesta la a IV-a ediție și se va adresa copiilor din centrele de plasament din județul Iași, in total peste 800 . Evenimentul va avea loc în data de 5 decembrie 2019, începând cu ora 14:00, la Centrul de Evenimente „Agora” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

În cadrul spectacolului de Crăciun dedicat copiilor din centrele de plasament, vor urca pe scenă corul „Basileus” al Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Vasile cel Mare” din Iași și corul „Nektarios” al parohiei „Sf. Ierarh Nectarie” din Iași.
De asemenea, copiii de la centrele aflate în grija DGASPC Iași vor oferi invitaților momente artistice deosebite. Evenimentul va aduce împreună pe scena Centrului de Evenimente „Agora” si 2 cunoscute interprete de muzică populară, Mioara Velicu și Elisabeta Turcu Juverdeanu. Cei 800 de copii prezenți la eveniment vor primi din partea asociației câte un ursuleț de pluș, care să le reamintească de acea zi specială.

„Anul acesta ne dorim să achiziționăm 1500 de ursuleți de pluș pentru copiii internați în spitalele ieșene, dar și pentru un număr de 800 de copii fără părinți din județul Iași, aflați în centrele din cadrul DGASPC Iași.

Prețul unui ursuleț de pluș este de 20 de lei. Oricine dorește să facă unul sau mai mulți copii fericiți, poate achiziționa un ursuleț sau poate face donații pentru susținerea acestei campanii caritabile. Fiecare ursuleț va avea o etichetă pe care vom scrie numele celor care l-au oferit. Astfel, copiii vor vedea cine le-a oferit acel cadou frumos.

Donațiile pot fi făcute direct la colegul nostru Remus F. – 0758 130 533 sau în subcontul ASCOR Iași, cu mențiunea „Donație pentru campania de Crăciun”. RO61BRDE240SV95235282400 – subcont ASCOR Iași, BRD sucursala Iași.

Vă mulțumim mult că ne ajutați să facem niște copii aflați în suferință să zâmbească de Crăciun”-anunta ASCOR Iasi.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here