Inaugurarea „Salonului Marilor Români” la Ateneul Național din Iași

0
387

Eveniment inedit la Ateneul Național din Iași in această zi de sărbătoare. Instituția aflată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României, a inaugurat astăzi „Salonul Marilor Români”, ce cuprinde o galerie dedicată unor personalități semnificative din istoria poporului român. La evenimentul de inaugurare a participat, alături de Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași, atât Alteța Sa Regală Principesa Sofia, cât și președintele Academiei Române, acad. prof. univ dr. Ioan-Aurel Pop.

„Salonul Marilor Români” va aduce în atenția publicului o selecție de documente, acte de cancelarie, fotografii și manuscrise originale, ce poartă semnăturile sau au aparținut unor personalități din România.
Astăzi, Ateneul Național din Iași oferă elevilor și studenților intrare gratuită, iar, începând de săptămâna viitoare, expoziția va fi deschisă pe o perioada nedeterminată și va putea fi vizitată în intervalul orar 09.00-17.00, doar în baza unei programări prealabile, la numărul de telefon 0374 661 655.
loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here