Un nou director la Finanţe în locul lui Marian Bosianu

0
1695

Marian Bosianu a fost revocat ieri din funcţia de director general al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi. El va fi înlocuit de Paul Ciobanu, fostul director al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Iaşi.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) e emis ieri ordinul prin care Marian Bosianu, director general al Finanţelor Iaşi a fost  schimbat din funcţia pe care a ocupat-o în ultimele luni. Noul director al Fiscului este Paul Ciobanu, care a primit o delegare pentru trei săptămâni.

“Am primit  ordinul de numire în funcţie, care este valabil până pe data de 31 decembrie”, a spus Paul Ciobanu, noul director general al DGRFP Iaşi.

Marian Bosianu fusese reconfirmat pe postul de director la DGRFP Iaşi la începutul lunii februarie 2019. Acesta a ma ocupat aceasta functie si in 2015, a fost si prefect de Iasi, cât şi  şef al Gărzii Financiare. “Mă aşteptam la acest moment încă din ziua în care am preluat mandatul, ştiam că va veni şi o asemenea zi. Consider că mi-am îndeplinit mandatul cu profesionalism, cu devotament şi cu loialitate faţă de instituţia pe care cu onor am reprezentat-o, cu multe renunţări în ceea ce priveşte viaţa de familie şi viaţa personală. Nu rămâne decât să îi urez succes noului conducător al regionalei, îi doresc putere de muncă, să ducă mai departe proiectele care au fost începute în mandatul meu. Sunt câteva proiecte care trebuie duse la final şi sunt sigur că va face faţă noilor provocări”, a declarat Marian Bosianu.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here