Prima ediție a Târgului de Cariere ROSE

0
474

Astăzi, 11 decembrie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a găzduit prima ediție a Târgului de Cariere ROSE. Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Filosofie și Științe Social – Politice din cadrul UAIC și Liga Studenților de la Filosofie Iași, studenții de la facultatea menționată având posibilitatea de a afla ce presupune o carieră în domeniu și de a afla ofertele unor posibili angajatori.

„Am venit să fac cunoștință cu viitorii noștri parteneri, să-i cunosc de la începutul carierei universitare și să-i conving să facă tot posibilul pentru a rămâne la Iași. Orașul nostru oferă o piață destul de generoasă pentru profesiile de asistent social, sociolog sau politolog. Suntem al doilea oraș al României și absorbim cât putem de mult din toate domeniile de activitate, inclusiv din acestea. Și populația simte nevoia de a avea cât mai mulți oameni bine pregătiți, care pot să aducă plus valoare. De aceea cred că ar fi păcat dacă nu ar duce profesia mai departe și ar ajunge colegii sau chiar șefii noștri”, a declarat primarul Mihai Chirica la deschiderea festivă e evenimentului, care a avut loc în Aula Magna „Mihai Eminescu” a UAIC.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here