„MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ”

0
586

Organizația Femeilor Liberale din Municipiul (OFL) Iași  a derulat o campanie umanitară denumită ”MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ”, acțiune  organizată  pentru copii aflați în grija medicilor și a asistentelor de la Secția de Oncologie a Spitalului “Sfânta Maria” Iași.

Sănatosi sau bolnavi, copii îl așteaptă la fel pe ”Moș Crăciun”, cu nerăbdare și bucurie în suflet. Unii copii în loc să se joace cu prietenii, să meargă la școală, să alerge în parcuri, sa meargă la colindat sau să împodobească bradul la ei acasă, sunt nevoiți să stea într-un spital. Pentru ei, OFL Iasi a pregatit daruri impreuna cu Mos Crăciun. Copiii s-au apropiat timid, înţelegând că Moşul a încercat să-şi ia revanşa pentru toţi anii în care i-a lăsat în uitarea apăsătoare pe un pat de suferinta.
„Acțiunile de genul acesta vor continua an de an, în prag de Sărbători de iarnă și ne vom strădui să facem cât mai mulți copii sa zambească, să aibă un Crăciun binecuvântat, asa cum ne dorim cu toții” se arata intr-un comunicat al OFL Iasi.

„A dărui înseamnă a iubi, a-ți lăsa zălog o părticică de suflet în sufletul celor în mijlocul cărora trăieşti zi de zi. Bunătatea, mărinimia faţă de semeni, compasiunea, le înveţi încă din primii ani de viaţă şi te definesc apoi pentru tot restul vieţii, devenind un firesc, un mod de trai”, a declarat  Angela Rotaru, președintele Organizației Femeilor Liberale din Municipiul Iași.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here