MEGA VIDEO: REVELION 2019-2020 la Iaşi

0
782

Peste 15.000 de ieşeni au luat parte la concertul organizat de Primăria Municipiului Iaşi în Piaţa Palatului, la trecerea dintre ani. Formaţii de excepţie, dar şi tradiţionalul foc de artificii a determinat mulţimea să se adune cu mic, cu mare, dar şi de alte etnii pentru a sărbători noul an în stradă. Nume sonore precum Ovidiu Lipan Ţăndărică, No Stress, Mario Fresh, Nicole Cherry, Hara şi mulţi alţii au întreţinut atmosfera în Piaţa Palatului.

Din fericire, spectacolul în aer liber nu s-a soldat cu incidente. Distracţia şi voia bună au fost la ele acasă. La cumpăna dintre ani, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica a transmis ieşenilor un mesaj emoţionant.

Evenimentul nu a fost lipsit de focurile de artificii, care au durat aproximativ 15 minute.

 

Din păcate, programul anunțat inițial al concertului a suferit o modificare de ultimă oră. În cursul dimineții de 31 decembrie, municipalitatea a fost anunțată de firma contractată să organizeze concertul că, din motive de sănătate, Irina Rimes nu mai poate ajunge la Iași.

Firma de impresariat și producție (Global Records) care se ocupă de cariera artistei a trimis un comunicat de presă oficial în acest sens, pe care îl redăm integral:

„Perioada extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete. Artista este internată în spital din cauza unei probleme grave de sănătate și necesită recuperare medicală de urgență.

«Regret că trebuie să anulez concertul din seara această. Publicul din Iași este foarte apropiat sufletului meu și îmi doream mult să pot cânta astăzi acolo, la trecerea dintre ani. Din păcate, a intervenit o problemă de sănătate ce mă obligă să rămân în spital în acest moment. Cu siguranță mă voi revanșa față de publicul din Iași și abia aștept următorul concert acolo, o să fie magic, vă promit!», a declarat Irina Rimes”.

În aceste condiții, municipalitatea a compensat absența Irinei Rimes prin evoluțiile altor doi artiști, anume Nicole Cherry și Mario Fresh, în speranța că spectacolul va rămâne la același nivel calitativ.

Restul spectacolului a rămas nemodificat.

 

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here