Costel Alexe: „Nu mă las intimidat!”

0
764

Din lipsă de scandal pe la partid și cu timp liber la dispozitie, primarul general al capitalei, Gabriela Firea a mai aruncat o fumigenă pe segmentul poluare, ajungandu-se de această dată la un schimb de replici cu ministrul Mediului, Costel Alexe, care se pare că si el are timp de hârjoneală cu Gabriela Firea.

Iată ce cuprinde mesajul ministrului Alexe:

„Nu mă las intimidat!

Doamna primar Firea, aveți cumva impresia că orașul București e proprietatea dumneavoastră?

Îmi recomandați să mă mut din București dacă nu îmi convine faptul că orașul este unul extrem de poluat și care generează deșeuri, așa cum am atras atenția.

Am și eu câteva recomandări, doamnă primar:

1. Mutați-vă dumneavoastră ÎN București! Dumneavoastră locuiți în județul Ilfov. Poate dacă ați locui efectiv în București v-ar păsa mai mult de traficul infernal și de poluare.

2. Rețineți asta, stimată doamnă: Bucureștenii pur și simplu „inhalează otravă”. Asta este poluarea: Otravă lentă. Aveați timp să faceți ceva pentru a combate poluarea din Capitală fiind primar „de doar trei ani și jumătate”. Nu doar că nu ați reușit, dar problemele s-au agravat în mandatul dumneavoastră.

3. Înțeleg faptul că aveți nevoie să vă certați cu cineva – cu premierul Orban, cu mine, cu opoziția din Consiliul General – ca să vă victimizați și să acoperiți faptul că Bucureștiul e sufocat și are mai multe probleme decât înainte de mandatul dumneavoastră.

Dar când vorbim de poluare mai bine lăsați capul jos, vă certați mai puțin și munciți mai mult pentru rezolvarea problemei.

E vorba de milioane de oameni, nu de orgoliile noastre.

Cifrele nu mint: Poluarea din București e gravă și îi afectează pe locuitori.

Nu mai bine lăsați dumneavoastră declarațiile bombastice și țâfnoase și vă apucați de treabă?”

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here