A încetat din viață prezentatoarea tv Cristina Țopescu

0
2106

În această seară, jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa, primele informatii conducând către decesul acesteia cu multe zile in urmă. Prietenii săi spun că ea nu a mai răspuns la telefon dinainte de Crăciun.

”În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării,  polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Cioalcă.

Născută la 4 iulie 1960 la  Oradea, Cristina Țopescu a fost o prezentatoare de televiziune,  fata comentatorului sportiv Cristian Țopescu. Dupa absolvirea Facultatii de Limbi straine, Sectia engleza-italiana, Cristina Topescu a dat meditatii, a fost corector la “Contemporanul” si a inceput sa scrie in revista “Cinema “. Cristina Țopescu a făcut carieră în televiziune, la pupitrul știrilor, fiind ani buni craincă la Pro Tv, apoi principala prezentatoare a buletinului de știri de la Prima TV, timp de 12 ani. Cristina Țopescu a lucrat și la Antena 3.

Cristina Țopescu se alăturase, de puțin timp, echipei de comunicare a Ministerului Sănătății, anunță un comunicat de presă al instituției, în cadrul căruia ministrul Victor Costache subliniază că jurnalista a demonstrat „până în ultima clipă că este un profesionist desăvârșit”.

„Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus ministrul Sănătății, Victor Costache.

Dumnezeu să o ierte!

 

 

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here