Concursul Interdisciplinar Fizică-Geografie „Ștefan Hepiteș” se va desfăşura la un important colegiu din Iaşi

0
329

Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” Iași organizează  în data de 18 ianuarie 2020, in parteneriat cu ISJ Iasi, sub coordonarea Colegiului Tehnic „Mihai Bravu” Bucuresti,  etapa județeană a Concursului Interdisciplinar Fizică-Geografie „Ștefan Hepiteș” , editia a III a,  din cadrul proiectului educațional  „Fenomene atmosferice și evoluția vremii pe Glob”, concurs aprobat prin OMEC 5597/2019, la pozitia 449 din CAERI .

Acest Concurs este apreciat de elevi, fapt dovedit prin cele 123 inscrieri de participare , atat de la liceele teoretice cat si de la licee tehnologice din tot judetul Iasi, de la 14 unitati scolare.

Concursul Interdisciplinar Fizică Geografie „Ștefan Hepiteș” se adresează elevilor de liceu, IX-XII, atrasi de fizica si  geografie , se derulează pe două secțiuni: una pentru elevii de la filiera teoretică și a doua pentru elevii de la filiera tehnologică, in doua etape – faza judeteana si faza nationala. Proba de concurs durează două ore și este constituită din 18 subiecte tip grilă: primele 9 de fizică și următoarele 9 de geografie.

Anul scolar trecut elevii de la Iasi s-au intors de la faza nationala cu 6 premii.

Etapa națională se desfășoară în data de 21 martie 2020, la Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” București. Succes participantilor!

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here