EXCLUSIV: Un consilier local de Iași a fost numit director general la Autoritatea Feroviară Română

0
1696

Astăzi, ministrul Transporturilor a numit un nou director general la Autoritatea Feroviară Română (AFER)  în locul lui Marian Mihail Călin. Este vorba despre Vintilă Iordan. Membru în Consiliul Local Iași, Vintilă Iordan a ocupat de-a lungul anilor funcții importante în cadrul CFR SA, CFR Marfă și CFR Călători.

“Lucrez la CFR de mai bine de 30 de ani. M-am angajat in 1982, venind direct de pe bancile facultatii. Am lucrat ca inginer, sef de atelier, sef de subunitate, dupa care, in 2003, am fost numit director la CFR Marfa. Intre 2004 si 2006 am detinut functia de director al CFR Infrastructura, dupa care am revenit la CFR Marfa ca sef oficiu si, ulterior, am fost renumit la conducerea societatii”, spunea intr-un interviu, Iordan Vintilă.

Autoritatea Feroviară Română – AFER este instituție publică cu personalitate juridică în subordinea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, finanțată integral din venituri proprii, care își desfășoară activitatea potrivit reglementărilor în vigoare.

În cadrul AFER funcționează 3 organisme independente cu activitate permanentă: Autoritatea de Siguranță Feroviară Română – ASFR, Organismul Notificat Feroviar Român – ONFR și Organismul de Licențe Feroviare Român -OLFR.
loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here