FOTO: Jandarmii ieşeni i-au recuperat banii şi aurul

0
508

În ziua de 15 ianuarie a.c. în jurul orei 12.00, un jandarm aflat în timpul liber a găsit un portofel în parcarea unui magazin din orașul Târgu Frumos. Portofelul era jos, în jurul acestuia nefiind alte persoane.

În prezența unui martor jandarmul a ridicat portofelul, iar pe baza actului de identitate aflat în interior s-a deplasat spre domiciliul persoanei care îl pierduse, aflat undeva în apropiere.

Pe lângă actul de identitate, în portofel se găseau mai multe carduri, o chitanță de amanet, un lănțișor de aur de 3,56 grame, dar și  suma de 321 lei.

Ajuns la domiciliul persoanei care pierduse portofelul, jandarmul s-a întâlnit la intrarea în scară chiar cu doamna în cauză, care se pregătea să intre în imobil.

După ce și-a declinat identitatea, jandarmul a întrebat persoana cum se numește, iar după aflarea numelui, a întrebat dacă are portofelul asupra sa.

Femeia a fost surprinsă de întrebare, a răspuns că are portofelul, dar când l-a căutat în geantă a observat că îi lipsește.

După efectuarea unei scurte verificări, jandarmul a predat portofelul, cu tot ce conținea acesta, persoanei care îl pierduse.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here