Un nou proiect de marcă al Colegiului Tehnic „Ioan C. Ştefănescu” Iaşi

0
1159

De ce să alegi Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” din Iași? Pentru că oferă un mediu de lucru care inspiră. Succesul apare când se crează oportunități. Acest colegiu crede în pregătire temeinică pentru un viitor prosper. Aici, elevii devin nu numai absolvenți, ci și oameni de valoare în cariera pe care și-o aleg.

Creativitate, conștiinciozitate, abilitate ridicată de învățare, comunicare eficientă, capacitate decizională crescută, gestionarea corectă a resurselor, rezistență fizică, acuitate olfactivă și gustativă, dexteritate, rapiditate în reacții. Acesta este profilul pe care Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” încearcă să-l construiască elevilor de la specializarea Tehnician în gastronomie. Iar cu ajutorul proiectelor internaționale, elevii beneficiază de mult mai mult.

În perioada 17 – 24 ianuarie 2020, Chef Fuad Snunu, însoțit de ucenicii săi, Amjad Atrash, Badi Razuq și Tameer Abu Rish, sunt alături de elevii colegiului pentru a-i ajuta să realizeze preparate culinare noi. În plus, lucrul în echipă și folosirea adecvată a limbii engleze deschid ușa spre toleranță și interculturalitate.

Proiectul, intitulat Expert și amator: bucătăria pentru toți, este la a IV-a ediție. Festivitatea de premiere va avea loc în cantina colegiului, joi, 24 ianuarie 2020, ora 14.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here