Ion Cristoiu, scenariu exploziv pe scena politică: Totul e o comedie jucată de PSD și PNL ca să nu câștige USR

0
102

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că vom ajunge la alegeri anticipate comasate cu alegerile locale, subliniind că totul este o comedie jucată de PSD și PNL, deoarece astfel în decembrie ar câștiga la scor formațiunea politică USR.

„Vom ajunge la anticipate comasate cu locale, nu pe 21 iunie, ci pe 14. Dacă Iohannis nu îl desemna pe Ludovic Orban PSD ar fi avut o mare problemă deoarece ar fi trebuit să explice în fața electoratului de ce respinge acest Guvern. Klaus Iohannis a fost foarte serios. În schimb, Victor Ponta a spus că nu votează moțiune decât dacă va fi o ordonanță pe sănătate. Domnul Orban știind că poate să pice a doua zi a dat o ordonanță. Cele două mari partide împreună cu Klaus Iohannis evită pe cât posibil să arate că joacă teatru, iar atunci fiecare din părți face exact ce vrea cealaltă”, a declarat Ion Cristoiu la Antena 3, într-o Ediție Specială cu Răzvan Dumitrescu.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat, joi, că va sesiza CCR privind un eventual conflict de natură constituțională, în contextul în care Klaus Iohannis a decis să îl desemneze din nou pe Ludovic Orban pentru funcția de premier.

„Dacă depune sesizare pe conflict, constituțional nu se opun procedurile, legea dă posibilitate continuării procedurilor de trecere prin Parlament. El poate depune două sesizări: pe conflict sau altceva. Asta e nuanța”, a mai precizat Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu, scenariu exploziv pe scena politică: Totul e o comedie jucată de PSD și PNL ca să nu câștige USR

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here