Prefectul Marian Grigoraș – declaraţii de ultima oră

0
452

În  aceasta seara, prefectul Marian Grigoras a facut o declaratie cu privire la măsurile pentru prevenirea infecţiei cu coronavirus în judeţul Iaşi.

„În județul Iași nu există niciun caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Pe Aeroportul Iași, la Vama Sculeni și la punctul de intrare feroviară au fost instituite măsuri de control din partea personalului DSP. În situații extreme, conform protocoalelor medicale, se va apela la carantinare în spații special amenajate.
Sunt esențiale măsurile de prevenire individuale: spălarea mâinilor, evitarea contactului cu persoane cu infecții respiratorii, utilizarea la nevoie a măștilor de protecție, anunțarea serviciului de urgență în cazul în care apare febra și tusea.
O sursă sigură și oficială de informații privitoare la noul coronavirus este Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile. Aici găsim date precum:
-Informații pentru populație,
-Informații pentru personalul medico-sanitar,
-Evaluare de risc,
-Sfaturi pentru călători,
-Situația la nivel global, actualizată zilnic,
-Comunicate OMS,
-Definiția de caz COVID 19,
-Lista zonelor cu transmitere comunitară extinsă COVID 19.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here