Scrisoare deschisă cu ghinion. Seful PNL: „Cine mai critică în afara partidului, zboară!”

0
492

Scrisoarea deschisă publicată de liberalul Etienne Ignat cu privire la inregimentarea in PNL a primarului Chirica nu a avut efectul scontat printre sefii de la Bucuresti. Ba, dimpotriva!  Ludovic Orban a declarat  liberalilor astazi faptul că persoanele care mai aduc critici referitoare la deciziile partidului cu privire la anumite candidaturi pentru locale, vor fi dați afară din Partidul Naţional Liberal.

„Chirica are 58% la Iași, celălalt candidat are 15%. Ce să facem? Să mergem cu 15%? Trebuie să mergem cu candidații cu cea mai mare potență. Dacă mai aud critici în afara partidului, oricine critică, zboară!”, le-ar fi spus Orban, conform unor surse participante la ședință.

De asemenea, premierul Ludovic Orban s-a referit și la situația din Alianța USR-PLUS de la Iași, acolo unde Cosette Chichirău și Liviu Iolu se luptă pentru o candidatură la primărie. Între cele două partide locale, USR și PLUS  este pentru moment un conflict deschis, după ce Chichirău nu s-a prezentat la dezbaterea cu Iolu.

„Chichirău și cei de la PLUS se ceartă, ce facem acum, ne apucă și noi să ne certăm?”, le-ar fi spus Orban.

În altă ordine de idei, Orban a făcut apel la o comunicare educată şi disciplinată și le-a precizat liderilor care sunt direcțiile de dialog. Orban a fost nevoit să ceară să nu mai atace USR și să acapareze comunicarea pe subiectul crizei politice generate de social democraţi prin neprezentarea la ședința de plen în care ar fi trebuit dat votul pentru învestirea guvernului Orban 2

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!