Spectacol gratis în faţa sediului PNL cu bannerul adus sub braţ

0
545

În aceasta dimineața, doua persoane, membri PNL de altfel, din cine știe care aripă, au afişat în faţa sediului PNL Iaşi din Podu Roş un banner pe care se putea citi: Chirica, nu eşti binevenit în PNL. Gestul lor a fost probabil susținut și agreat de vreo divizie din PNL, că nu e de crezut că orice membru, daca i se năzare într-o dimineaţă să aducă sub braţ un banner, se poate așeza în faţa sediului și ţine de el vreo 2 ceasuri. Si asta  fară să-l întrebe cineva din sediu daca se simte bine.

Cât privește simpatiile sau antipatiile faţa de primarul Mihai Chirica, însuși liderul PNL, Ludovic Orban a trasat o linie, aratandu-le colegilor că se agita în van. Orban a declarat  la Digi24, in urma cu 2 zile : „Acuma să încerci să arunci o anatemă asupra lui Chirica din punct de vedere politic, aducându-i aminte că acum o sută de ani a fost PSD-ist nu mi se pare corect. Dacă Biroul Judeţean va lua decizia de a-l propune ca şi candidat din partea Partidului Naţional Liberal, în ceea ce mă priveşte pe mine voi fi de acord cu această decizie”, a afirmat preşedintele PNL.

Astăzi, Departamentul de Comunicare al PNL Iași a transmis un comunicat cu privire la acțiunea cu bannerul, considerata fiind de neînțeles.

„Partidul Național Liberal este astăzi principala formațiune politică a României, un partid istoric, un partid care a trecut prin multe frământări de-a lungul istoriei sale și care a înțeles mereu să pună interesul comunității, interesul public mai presus de individualități, de orgolii și interese personale. Încurajăm toți colegii, indiferent de simpatiile individuale, să se exprime în cadrul organizat, în interiorul partidului, așa este normal și statutar. Filiala PNL Iași a arătat deschidere și dialog către toate pozițiile exprimate de membrii săi, acțiunea de astăzi fiind de neînțeles în condițiile în care nu există nici o decizie referitoare la cooptarea unor persoane publice în rândul filialei” -se arata in comunicatul PNL Iasi.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here