A murit fostul viceprimar al Iașului, Constantin Neculau

0
2240

Fostul viceprimar al Iașului, Constantin Neculau a murit ieri, după ce, în ultimii ani, a avut probleme grave de sănătate. In 2011, Constantin Neculau a fost  internat la Spitalul de Neurochirurgie în urma unui accident vascular cerebral ischemic, in urma caruia a avut nevoie de o perioada indelungata pentru recuperare. In contextul problemelor de sănătate, fostul viceprimar al Iasului s-a retras din viața publică locală, nemaifiind vazut la niciun eveniment politic ori administrativ..

Constantin Neculau a fost viceprimar în perioada 2004 – 2008 și a avut mai multe mandat de consilier local. În plan politic, Constantin Neculau a fost membru PRM și, ulterior, PSD.
„Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, își exprimă profundul regret la aflarea veștii încetării din viață a domnului Constantin Neculau, fost consilier local și viceprimar al municipiului Iași (2004 – 2008). Pe parcursul întregii sale activități administrative, Constantin Neculau a contribuit substanțial la elaborarea și concretizarea a numeroase proiecte cu efecte benefice pentru comunitatea ieșeană. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un mesaj al primarului Mihai Chirica.

Slujba de inmormantare va avea loc joi, începând cu ora 12.00 la Biserica Sf. 40 de Mucenici (strada Berthelot, zona Spitalului Militar), iar inhumarea va avea loc la ora 13.00 la Cimitirul Eternitatea din Iaşi.

Dumnezeu sa-l ierte!

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here