CUPA ROMÂNIEI: Poli Iași – Craiova 3-2. După un final nebun, cu două goluri în două minute, alb-albaştrii sunt în semifinale

0
1325

Elevii lui Mircea Rednic au făcut cel mai bun meci din 2020 și au realizat surpriza sferturilor de finală ale Cupei României. Au eliminat-o pe Universitatea Craiova, nimeni alta decât gazda finalei și una dintre marile favorite la trofeu.

Poli Iași a început în forță meciul cu oltenii, iar Grădinaru, Horșia și Andrei Cristea au ratat primele șanse. De Iriondo s-a trezit și el cu mingea la picior, în careu, dar a reacționat târziu. Cel care avea să înscrie a fost însă ieşeanul Nicandro Breveld, cu un lob elegant în minutul 14.

În minutul 43 al disputei de pe “Emil Alexandrescu”, jucătorul de 19 ani Ovidiu Horșia a făcut 2-0 pentru Poli Iași cu un gol de generic: foarfecă laterală fără speranțe pentru Mirko Pigliacelli.

În debutul reprizei a doua, Universitatea Craiova a primit penalty, iar Dan Nistor a transformat. Finalul a fost unul nebun, interzis cardiacilor: același Nistor egalează în minutul 90, dar Craiova s-a bucurat mai puțin de două minute, căci Nicandro Breveld reușeşte dubla și duce echipa Iaşului în semifinalele Cupei României.

În plus, elevii lui Mircea Rednic și-au luat revanșa după acel 2-5 de pe teren propriu, din campionat. Oltenii au spus adio competiției a cărei finală o vor găzdui chiar pe “Ion Oblemenco”.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here