UNPR aliată cu PSD câştigă Consiliul Judeţean Iaşi?

0
386

În urma unor sondaje, în Consiliul Judeţean vor intra PSD, PNL, UNPR şi USR. În contextul în care UNPR face alianţă cu PSD va câştiga cârma Consiliului Judeţean Iaşi cu peste 50 de procente cu efortul celor 105 consilieri, 5 primari şi 11 viceprimari. Potrivit reprezentanţilor UNPR, celelalte partide nu ar atinge pragul pentru a se război pentru şefia CJ Iaşi.

Reamintim că, Gabriel Oprea, prezent la Iaşi, a susţinu că UNPR este pregătită să meargă singură la locale, dar că şi-ar dori o participare la alegeri într-o alianţă a stângii, alături de PSD şi Pro România.

Totodată, fostul prim-ministru interimar a mai adăugat că la sefia Consiiului Judedeţean Iasi va candida consilierul Judeţean Mircea Manolache, iar ca primar, nu exclude ca Mihi Chirica să se reînscrie in  PSD şi să candideze din partea acestui partid.

Gabriel Oprea a spus, într-o conferinţă de presă, la Iaşi, că UNPR este pregătită să meargă singură la locale, dar că şi-ar dori o participare la alegeri într-o alianţă a stângii, alături de PSD şi Pro România.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here