Compania de Transport Public Iași a anulat temporar câteva curse către Aeroport

0
313

Conducerea Companiei de Transport Public Iași a decis anularea unor curse ale traseului 50 în perioada 11 – 15 martie. Având în vedere comunicatele transmise de Aeroportul Internațional Iași cu privire la anularea unor zboruri, șefii CTP Iași au luat o serie de decizii. Astfel, miercuri, 11 martie, ca urmare a anulării zborurilor Viena – Iași și Iași – Viena, vor fi anulate cursele traseului 50 cu plecare la 13:40 de la Gară și 15:45 de la Aeroport.

De asemenea, sâmbătă, 14 martie, ca urmare a anulării zborului Iași – Treviso, va fi anulată cursa traseului 50 cu plecare la 12:05 de la Gară.

„Însă, întrucât autobuzul care ar fi efectuat cursa respectivă va sosi la Gară de la Aeroport și va pleca înapoi pentru o nouă cursă dinspre Aeroport spre Gară, dacă vor exista călători care vor dori să meargă spre Aeroport, aceștia vor fi preluați”, au precizat oficialii Companiei de Transport Public Iași.

Totodată, duminică, 15 martie, ca urmare a anulării zborului Iași – Catania, va fi anulată cursa traseului 50 cu plecare la 17:20 de la Gară.

Celelalte zboruri anulate nu afectează graficul traseului 50.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here