În sfârșit și UMF a suspendat cursurile!

0
147

În contextul situației epidemiologice actuale și Hotărârii nr. 9 din 10 martie 2020 a Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României,  Consiliul de Administrație al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași s-a  întrunit azi în ședință extraordinară. Astfel, s-a decis ca în perioada 16 – 22 martie 2020, studenții să fie în vacanță, iar din 23 martie, activitatea didactică să se desfășoare în întregime online.

  1. Începând cu data de 16 martie 2020 până la data de 22 martie 2020 este perioadă de vacanță. Vacanța programată în perioada 21 – 26 aprilie 2020 se suspendă.
  2. În perioada 16 – 22 martie 2020, căminele, Biblioteca și bufetul Universității se închid pentru igienizare.
  • Începând cu data de 23 martie 2020, activitatea didactică la toate facultățile și specializările (cursuri, lucrări practice și stagii) se va desfășura on-line, pe platforma de e-learning, conform orarului stabilit la începutul semestrului. Studenții vor putea participa la aceste activități și din locul de reședință, dar vor avea obligația îndeplinirii cerințelor didactice.
  1. Sesiunea pentru examenele credit se amână pentru o perioadă care va fi precizată ulterior.
  2. Secretariatele și Serviciile administrative își sistează activitatea față-în-față cu publicul, comunicarea desfășurându-se în această perioadă prin intermediul telefonului și e-mail-ului de serviciu.
  3. Activitatea de pregătire a medicilor rezidenți se desfășoară fără întreruperi, conform legislației în vigoare.
  • Deplasările cadrelor didactice în zone cu risc epidemiologic și mobilitățile studentești de tip outgoing și incoming se suspendă.

Prevederile Hotărârii Consiliului de Administrație din data de 8 martie 2020 încetează.

Orice nouă decizie privind activitatea didactică viitoare va fi postată pe site-ul universității, pe newsletter şi pe pagina oficială de facebook a Universității

Conducerea UMF Iași invită la tratarea cu maximă responsabilitate a situaţiei, fiind încrezătoare că respectarea recomandărilor oficiale va reduce riscul epidemiologic de răspândire a infecției cu noul coronavirus.

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here