Decizie de ultimă oră în cazul barajului Islanda-România. Vezi cum poți recupera banii pe tichetele deja achiziționate

0
359

Vineri, 13 martie 2020, oficialii Federației Islandeze de Fotbal au decis ca barajul cu România, programat joi, 26 martie 2020, să aibă loc, dar fără spectatori. Din cauza pandemiei de coronavirus, care poate afecta jucătorii pasibili de convocare, au existat zvonuri că meciul va fi amânat.

Federația Română de Fotbal (FRF) a oferit către mass-media un comunicat în acest sens, pe site-ul oficial frf.ro.

”Având în vedere decizia luată azi de Guvernul Islandez, conform căreia numărul maxim de participanți la un eveniment este de 100 de persoane, Federația Islandeză de Fotbal a anunțat astăzi că partida Islanda-România se va desfășura cu porțile închise”, se arată în comunicatul postat de FRF.

De asemenea, oficialii de la Casa Fotbalului le-au transmis un mesaj extrem de important suporterilor care deja și-au achiziționat bilete pentru acest meci, crucial pentru calificarea tricolorilor la Euro 2020.

”Meciul e programat pe 26 martie, pe stadionul Laugardalsvöllur din Reykjavik. Suporterilor români care deja și-au achiziționat bilete la acest joc le va fi restituită contravaloarea acestora astfel:

Până marți, 17 martie 2020, fiecare cumpărător va primi un email de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete.

În interiorul mesajului va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat și trimis la adresa info@bilete.ro.

Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa info@bilete.ro. Apoi, începând cu data de 20 martie, se va restitui contravaloarea biletelor (fără taxele de procesare sau cele de transfer bancar, conform condițiile de vânzare ale bilete.frf.ro și bilete.ro) în contul completat în formularul de retur.

Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele de retur completate corect.

Mai multe detalii pot fi solicitate la adresa de e-mail info@bilete.ro”, se mai arată pe frf.ro.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here