Medic ieșean, infectat cu Coronavirus!

0
5272

În această seară, surse medicale autorizate ne-au confirmat faptul că prof Lucian Miron, șeful Clinicii de Oncoligie de la IRO Iași, a fost diagnosticat pozitiv la testul Coronavirus. Acesta a revenit din Franța, la sfârșitul săptămânii trecute, unde a participat la un congres, și se afla în carantină. Prof. Miron nu a avut contacţi în spital, el neaflâdu-se la serviciu, din momentul izolării până la confirmare.

În această seară, la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” au fost confirmate încă patru cazuri noi, două din judeţul Iaşi şi două din Suceava.

Profesorul Lucian Miron este unul dintre promotorii oncologiei medicale, la nivel național. A inițiat studiul oncologiei la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași (UMF) și a aprofundat studiile științifice în acest domeniu timp de aproape două decenii. În prezent, profesează în cadrul Institutului Regional de Oncologie din Iași (IRO) și predă studenților, în calitate de cadru didactic titular, disciplina Oncologie.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here