Se ÎNCHID barurile şi restaurantele! Zborurile spre Spania sunt suspendate

0
693

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat închiderea, prin ordin, a barurilor și restaurantelor pe întreg teritoriul țării. De miercuri nu se se vor mai opera zboruri comerciale spre și dinspre Spania.

Pe durata stării de urgență poliția locală va trece în subordinea Inspectoratelor de poliție județene.

Barurile, restaurantele și cafenelele, vor fi închise. Dar va continua activitatea de livrare la domiciliu.

„Se suspendă activitățile de servire și consum a produselor alimentare și a băuturilor alcoolice și nealcoolice din restaurante, cafenele, hoteluri sau alte spații publice”, a spus Marcel Vela.

De asemenea, începând de mâine, 18 martie, de la ora 18.00, ora României, toate zborurile comerciale spre și dinspre Spania se suspendă pentru 14 zile.

Ministrul Afacerilor Interne a mai precizat că interdicția privind zborurile dinspre și spre Italia a fost prelungită cu încă 14 zile, după data de 29 martie când expiră interdicția inițială.

În România, la această oră sunt 217 persoane infectate cu Covid-19, 49 confirmate doar astăzi. Partu persoane sunt internate pe secțiile de terapie intensivă, dar au o stare generală stabilă. Dintre cei 217 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.373 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul Covid – 19. Alte 18.965 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here