UPDATE: A fost director doar o zi. Ghinion! Fostul procuror Emilian Eva a ajuns peste noapte director al Spitalului de Neuropsihiatrie de la Săpoca

0
2884

UPDATE: Gata cu directoratul de o zi a lui Emilian Eva. A fost demis!  Mandatul de director al Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca al fostului procuror Emilian Eva a fost mai mai scurt decât se aștepta  el insuși. Ghinion, cum ar spune un clasic in viata.

 

Minstrul Sanatatii, Victor Costache a semnat un ordin prin care l-a numit pe procurorul suspendat  Emilian Eva ca director al Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca din Buzău, inlocuind-o astfel pe dr. Viorica Mihalașcu. Concurs? Nu!  Pentru că situația de urgență permite să se facă angajări fără concurs în sistemul medical.

Emilian Eva este suspendat din magistratură fiindca  este judecat într-un dosar deschis de către DNA, în primă instanță fiind deja condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 7 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

În septembrie 2015, Eva a fost trimis în judecată, aflându-se în stare de arest pentru mai multe acuzații formulate de către  DNA: luare de mită, spălare de bani, efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția și fals în declarații. Ulterior,  Emilian Eva a pretins și primit de la medicul parte in dosar diverse bunuri și foloase necuvenite drept contraprestație pentru soluția favorabilă adoptată.

Cu toate acestea, ministrul iesean Victor Costache a considerat oportună si de maximă urgență ca Emilian Eva să primească un post de conducere la Săpoca. Până când? Cine stie….

„Ordinul ne-a fost transmis pe data de 18 martie de către Ministerul Sănătății. Vă pot confirma este vorba despre domnul Eva Emilian”, a declarant Sorina Niculescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca din Buzău.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here