FOTO: Bătaie de joc la adresa ieşenilor! În plină pandemie, Kaufland vinde produse stricate

2
4258

Într-o țară în care a fost decretată starea de urgenţă din cauza COVID – 19, iar marile companii își văd de interesul financiar fără ca instituțiile statului să îi protejeze pe consumatori, Kaufland, una dintre cele mai de succes firme de comerț cu amănuntul din România „le mulțumește” clienților pentru faptul că se înghesuie la casele de marcat, într-un mod de neînchipuit.

Ieşenii care au trecut pragul Kaufland Nicolina, narţi, pe lângă faptul că au fost umiliţi de către agenţii de pază „plantaţi” la intrare pentru a restricţiona accesul în magazin datorită evitării răspândirii coronavirus şi lăsau preferenţial cetăţenii să treacă pragul unităţii de alimentaţie, pe rafturi erau produse stricate.

Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de reporterii JURNALUL IEŞEAN  (www.jri.ro). Pe un raft cu produse aflate la promoţie (pastă de tomate), jurnaliştii au observat cum unul dintre borcane era pe un sfert umplut, iar în interior era plin de mucegai. Precizăm faptul că baxul în care se afla produsul respectiv era sigilat şi ambalat. Imediat a fost atrasa atenţia şefului de magazin, care a dispus ca baxul cu pricina sa fie scos din circuitul comercial (cel puţin de faţă cu noi), dar acesta a refuzat să ofere vreo explicaţie cu privire la acest grav incident. „Aveţi un număr de telefon pe spatele acestui catalog şi vă rog să sunaţi acolo pentru reclamaţii”, a spus sec angajatul Kaufland Nicolina.  Imaginile surprinse de noi spun mult mai mult decât ar face-o reprezentații magazinului. Aşteptăm pe această cale ca reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est Iaşi să se autosesizeze şi să facă ample controale în astfel de unităţi care pun viaţa clienţilor într-un real pericol, mai ales în această perioadă de pandemie.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    De ce nu blurati fetele angajatilor cand le faceti poze pe ascuns?Aveti permisiunea lor? E ok asa? Daca vor exista repercursiuni la adresa lor? Poza este facuta pe domeniu privat, si nu pe un spatiu public cu libera circulatie. Incalcati si violati spatiul privat a persoanei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here