Un inconștient a făcut naveta la DELPHI, deși trebuia să stea în autoizolare

1
21913

Un individ care trebuia sa stea acasa in autoizolare, dupa ce fratele sau a revenit la domiciliu din Italia, s-a plimbat la Iasi si inapoi la Probota cu autobuzul plin cu angajati ai firmei DELPHI.

Este vorba despre Roşu Mitica, din comuna Probota, care este acuzat de colegii de serviciu care fac naveta impreuna cu el la DELPHI, ca nu a respectat autoizolarea conform Ordonantei militare si s-ar fi prezentat la locul de munca.

Intre timp, a fost reclamat la Poliţie şi a fost sanctionat, deşi ar fi trebuit dus in loc special pentru carantina, de moment ce nu a stat in autoizolare. Ba mai mult, inconstientul îi ameninţă  cu procese pe cei care l-au reclamat, ca şi cum o plimbare dus-întors cu autobuzul plin cu oameni şi o vizită în incinta fabricii cu multe alte zeci de persoane, e o nimica toată.

„La data de 27 martie, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei – Politia Rurală Popricani au constatat că un bărbat în vârstă de 51 de ani din comuna Probota, care se afla în IZOLARE LE DOMICILIU împreună cu fratele său revenit din străinătate, nu a respectat măsura impusă. Acesta a părăsit domiciliul pentru a se deplasa la locul de muncă în ziua de 23 martie, iar ulterior, revenind la domiciliu, întrucât angajatorul a fost anunţat de colegii de navetă că trebuie să stea în izolare, a fost trimis acasă”, a comunicat  Poliţia.

În urma celor constatate, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 5000 de lei.

Cu toate acestea, DSP Iaşi ar trebui să se impliice împreună cu Poliţia şi să-l ducă într-un centru de carantină, dat fiind faptul că nu a respectat autoizolarea.

loading...

Comentarii:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here