Tragedie în fotbalul românesc! S-a stins din viață Martin Tudor, fostul portar al Stelei

0
1076

O tragedie a lovit astăzi lumea fotbalului din România. Martin Tudor, fost portar la Steaua, a murit după un infarct, la doar 43 de ani. Acesta a fost găsit în locuința sa din Reșița, în jurul orei 10.

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat în Divizia A la Jiul Petroșani la 20 de ani, pe 14 iunie 1997, într-un meci cu Petrolul Ploiești. A fost singurul său meci pentru echipa de seniori a Jiului, pentru că în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare.

După ce a promovat cu Olimpia Satu Mare în Liga 1 și a petrecut un sezon în prima divizie, Martin Tudor a ajuns la Steaua și s-a impus rapid în poarta echipei roș-albastre, câștigând duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung.

Șase ani a apărat în Ghencea, după care a semnat cu CFR Cluj. În finalul carierei a părăsit CFR-ul pentru rivala Universitatea Cluj, aceasta fiind ultima echipă la care a activat. Portarul Martin Tudor a adunat 184 de apariții în Liga 1 și a cucerit două titluri de campion (2001, 2005) cu Steaua.

S-a retras în 2008 și a devenit antrenor cu portari. A antrenat la FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României. Odihnește-te în pace, Martin Tudor!

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here