Continuă dezinfectarea orașului cu substanțe biocide

0
466

Salubris SA continuă dezinfecția străzilor din municipiu. Astăzi, 8 aprilie, în intervalul orar 22.00 – 6.00, societatea municipalității va acționa cu dezinfectant pe străzile Călărași, Tătărași, Pădurii, Roșcani, Albineț, Cucu, Stihii, Sf. Atasanie, Nicolae Bălcescu, Lascăr Catargiu, Teodor Codrescu, Grigore Ghica Vodă, Gării, Silvestru, Horia, Cloșca, Crișan, Săulescu, Cuza Vodă, George Enescu, Vasile Stroescu, I. C. Brătianu, 14 Decembrie 1989, Vasile Alecsandri, Theodor Burada, Vasile Pogor, Veronica Micle și Nicolae Gane, bulevardele Tudor Vladimirescu și Carol I și șoseaua Arcu.

De asemenea, se va mai acționa în cartierele Ciurchi, Cucu, Garabet Ibrăileanu, Grădinari (între sala de sport Grădinari și strada Vasile Lupu, ANL-uri Grădinari și zona de blocuri cuprinsă între stradela Grădinari, strada Aurel Vlaicu și strada Vasile Lupu) și Stejar (inclusiv zona de case de pe strada Stejar).

Programul de dezinfectare a străzilor, trotuarelor și aleilor care nu sunt încadrate ca spații verzi cu dezinfectanți pe bază de hipoclorit de sodiu are loc zilnic, în intervalul orar 22.00 – 6.00. Acțiunea este făcută în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 8 din 23 martie a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași. Produsul biocid poate fi utilizat conform adresei Direcției de Sănătate Publică Iași nr. 8.350/18 martie 2020. Programul de dezinfectare completează programul normal de spălare a străzilor, trotuarelor și aleilor cu apă și, după caz, detergent.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here