Se deschid saloanele de înfrumuseţare! Iată condiţiile care vor trebui respectate!

0
908

Din 15 mai, toate saloanele de înfrumuseţare îşi vor redeschide porţile, însă cu anumite restricţii stricte. La Iaşi, reporterii Jurnalul Ieşean (www.jri.o) au discutat cu unul dintre managerii unui astfel de salon. Este vorba despre House Of Beauty situat pe strada Prof. A. Sesan nr. 56 (vis-a-vis de Complexul Palas). Am ales sa discutăm cu managerii acestui deosebit salon de înfrumuseţare deoarece, dintotdeauna la House Of Beauty sănătatea și siguranță au fost priorități! Ca și până la începutul acestei pandemii, personalul respectă toate normele de igienă, însă momentam va trebui să suplimenteze câteva reguli privind  Covid 19, atât lucrătorii, cât și clienții. De aceea, clienţii să se prezente la salon cu masca și mănuși și la ora prestabilită, fără să întârzie sau să vină mai devreme. Nu va mai există spațiu de așteptare în incinta salonului, iar dacă un client va ajunge mai devreme la programare va fi nevoit să aștepte în afară spațiului și bineînțeles neînsoțit de alte persoane.

„La intrarea în salon va fi un covor cu dezinfectant, unde fiecare va trebui să-și dezinfecteze tălpile papucilor. Imediat unul dintre colegi va lua temperatura, care nu trebuie să depășească 37 grade și va fi permis accesul doar persoanelor care nu prezintă simptome ale virozelor respiratorii. Se va pune la dispoziție la intrare dezinfectant de mâini, iar fiecare client are obligația de a se dezinfecta, măști sau mănuși în cazul în care va fi nevoie. Vom oferi spațiul necesar lucrător-client conform normelor legale, cât să existe 1,5 – 2 m între colegi”, a precizat Simona Pavăl, unul dintre administratorii salonului..

Programările

Programările vor fi făcute cu un interval de 30 min pauză între ele, pentru dezinfecția și aerisirea zonei de lucru, cât și sterilizarea instrumentarului. Pe toată perioada şederii în unitate, personalul nu va servi clienţii cu ceai, cafea sau alte alimente. “Pentru a ne păstra în siguranță maximă, trebuie să renunțăm la micile plăceri și relaxări care înainte erau un moft pentru noi toți! Am pregătit super oferte în perioada următoare la numeroase servicii precum Remodelare Corporală cu Starvac 60%, Epilare Definitivă 60%, tratamente cosmetice 40%. Vă așteptăm cu mare drag la Salon House Of Beauty! Pentru programări apelaţi cu încredere numărul de telefon 0770 315 004!”, a mai adăugat unul dintre managerii salonului de înfrumuseţare. Salonul House Of Beauty vă oferă o gamă largă de servicii precum manichiură- pedichiură,  coafor – frizerie, cosmetică facială şi medicală, dermopigmentare, epilare definitivă, – masaje şi tratamente corporale.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here