FOTO-VIDEO: Triplă tragedie la Iaşi Trei copile s-au înecat într-un baraj din judeţul Iaşi

0
15147

Localitatea ieşeană Pârcovaci (Hîrlău) este în doliu după ce trei fetiţe s-au înecat. Tragediile s-au petrecut în cursul zilei de sâmbătă, 20 iunie 2020, la barajul lacului de acumulare din localitate. Apelul la 112 a fost făcut în această după-amiază şi a anunţat trei copii înecaţi. Este vorba despre două surori de 6, respectiv 7 ani şi o vecină în vârstă de 10 ani. Copilele locuiau în apropierea barajului. Opt pompieri de la Târgu Frumos sunt la faţa locului.

Cea care a alertat autorităţile despre acest caz tragic este persoana care asigură paza barajului. “La ora 14.35 s-a anunțat în coordonare ca în Pârcovaci /Hârlău la baraj sunt 3 copii, posibil înecați, după o jumătate de ora de căutare s-au găsit doi copii decedați și se continuă căutările, s-a trimis Epa Hârlău, Ambulanta cu medic. Se continuă căutările pentru altă fetiţă”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator SMURD.

Din nefericire, în jurul orei 15.00 a fost găsită fără suflare şi cea de-a treia persoană. “Trei minore au fost găsite decedate în barajul Pircovaci. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ Iaşi).

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here