PNL Iași protestează în Consiliul Județean împotriva boicotării de către PSD a parcului industrial de la Lețcani

0
392

Consilierii județeni PNL Iași nu pot tolera ignoranța și lipsa de interes afișată de prim-consilierul județean, Maricel Popa, față de dezvoltarea economică a județului Iaşi. Groparul industriei ieșene pur și simplu refuză să pună pe ordinea de zi  proiectul parcului industrial de la Letcani pentru care  există alocare bugetară, în vederea relocării stâlpilor de tensiune de pe terenul parcului. Nu putem decât să deducem că Parcul Industrial Lețcani este pur și simplu sabotat de Maricel Popa, pentru că șeful PSD Iași are în sertar un proiect în acest sens, dar pe care refuză în mod încăpățânat să îl semneze. Din acest motiv, consilierii județeni PNL Iași s-au retras din ședința Consiliului Județean de astăzi, 24 iunie, în semn de protest față de boicotarea parcului industrial de către Maricel Popa.

Ieșenii știu deja că, după patru ani de zile, mandatul lui Maricel Popa a fost unul catastrofal, din toate punctele de vedere. Pe drumurile județene se face figurație, aeroportul a fost capturat și paralizat politic, transportul public județean a fost ignorat, parcurile industriale din Zona Metropolitană încă stau la sertar, spitalul mobil întârzie nepermis de mult, toate aceste rateuri stau mărturie pentru impotența administrativă a președintelui PSD Iaşi.

Credem că această mascaradă trebuie să se oprească cât mai repede iar ceasul schimbării începe să ticăie amenințător pentru groparul Iașului!

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here