Blestemul contribuabilului: COVID 19 a ajuns la ANAF

0
1320

Nerespectarea măsurilor de distanţare socială sau purtarea de măşti cand are fiecare chef a făcut ca una dintre cele mai importante instituţii publice din Iaşi să fie la un pas de carantină. Zilele trecute, un salariat din cadrul Direcţiei Generale Regionale de Finanţe Publice Iaşi a prezentat simptome specifice COVID-19. În urma testării a fost găsit pozitiv.

„Imediat după ce angajatul nostru a fost depistat pozitiv, a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase, iar în jur de 10-12 angajaţi, colegi cu care acesta a intrat în contact, au fost trimişi acasă, acolo unde se află şi în prezent, în autoizolare, vreme de două săptămâni”, a declarat Paul Ciobanu, directorul general al DGRFP Iaşi.

Oricine intra in cladirea Finantelor din Centrul civic poate observa ca mare parte dintre angajati nu poartă măşti de protecţie, cu excepţia jandarmului şi a câtorva salariati care se ocupă de trierea şi monitorizarea persoanelor care vin din afara instituţiei. Oriunde te uiti sau in ce birou intri, rar vezi un angajat care se protejeaza. Cam la fel este si in cladirea de pe bdul N. Iorga unde este sectiunea Persoane fizice.

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here