Masină furată, identificată în trafic de un polițist aflat în timpul liber

0
673

Luni, 29 iunie, în jurul orei 17, agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu, aflat în timpul liber, se deplasa cu autoturismul personal către municipiul Iași, când din sens opus a observat un autoturism despre care ştia că figura ca fiind sustras în urmă cu puţin timp.

Astfel, polițistul, care tocmai își încheiase serviciul, a întors autoturismul şi a plecat in urmărirea autovehiculului în cauză, anunţând dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi. Astfel s-a urgentat oprirea autoturismului și identificarea conducătorului auto de către un echipaj cu o autospecială de poliţie.

Cel mai apropiat echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la locul indicat de colegul lor, identificând autoturismul și conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 34 de ani din comuna Voinești.

De precizat este faptul că bărbatul ar fi găsit autoturismul neasigurat şi cu cheia în contact în faţa locuinţei proprietarului.

În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru furtfurt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași, urmând ca la data de 30 iunie a.c. să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, iar din anul 2018 își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliție Miroslava.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here