Apă cu porția în zonele Țiganași si Sculeni

0
345

Din cauza turbidității crescute a râului Prut, determinată de precipitațiile abundente înregistrate în ultima perioadă și de deversările controlate de la barajul Stânca-Costești, până în data de 31 iulie 2020 (inclusiv), ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă în regim nepermanent către utilizatorii din localitățile Țigănași, Cârniceni și Mihail Kogălniceanu (comuna Țigănași), Victoria, Sculeni, Șendreni, Luceni, Icușeni, Stânca și Frăsuleni (comuna Victoria).

Furnizarea apei potabile va fi reluată în regim normal Apa  doar după ce turbiditatea apei va reveni la valorile admise.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pe perioada furnizării. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here