Minor ucis cu parul de un petrecăreţ turmentat

0
412

În urma finalizării anchetei penale, prin rechizitoriul din data de 19.06.2020 s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului O.A.Mîn stare de arest preventiv, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, prevăzută de art.32 alin.1 C.p. raportat la art.188 alin.1 C.p.

Pe data de 20 aprilie 2020, în intervalul orar 21.30-22.00, în timp ce inculpatul, victima şi alţi tineri petreceau la locuinţa primului din satul Lungani, comuna Voineşti, jud.Iaşi, pe fondul consumului exagerat de alcool şi al unui conflict referitor la o boxă portabilă, inculpatul a adresat injurii victimei şi fratelui acesteia, după care a luat un par din lemn cu lungimea de 1,2 m şi diametrul de 4,5 cm cu care a lovit boxa şi apoi a aplicat o lovitură cu mare intensitate victimei la nivelul capului. În urma loviturii aplicate victima a căzut, fiind transportată la spital pentru intervenţie chirurgicală de specialitate.

Fiind audiat de procuror, inculpatul a recunoscut că a lovit victima minoră cu parul, dar a motivat că a fost o greşeală, intenţia sa fiind aceea de a lovi o boxă pe care victima dorea să o ia acasă, aspect care l-a enervat.

Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situaţie, nu poate înfrânge prezumţia de nevinovăţie.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here