Costel Alexe: Sănătatea nu are culoare politică!

0
472

Ministrul Costel Alexe se arata revoltat de amanarea adoptarii Legii carantinei si izolarii si  considera ca PSD joaca viata romanilor ca la ruleta.

Iata mesajul deputatului Costel Alexe:

„Este incredibilă și profund irațională atitudinea PSD care joacă la ruleta rusească viața a milioane de români!

Proiectul Guvernului continuă să fie blocat la Senat, în ciuda apelului disperat chiar din partea personalului medical!

Este inadmisibilă amânarea succesivă a adoptării legii carantinei și izolării de către senatorii PSD, în ciuda faptului că Guvernul a participat la dezbateri și a pus la dispoziția comisiei analiza comparativă cerută în legătură cu legislația altor țări europene care aplică izolarea și carantina.

Sănătatea nu are culoare politică și este important ca oamenii să înțeleagă că toate măsurile pe care le ia Guvernul sunt în folosul lor și pentru binele comunității.

În primele luni ale pandemiei, martie-aprilie, cu toate neajunsurile sistemului medical, România a reușit să gestioneze extraordinar de bine criza și am fost exemplu de bună practică la nivel european!

Astăzi, sub o agendă politică meschină și obscură, oamenii sunt bombardați de tot mai multe campanii de dezinformare și manipulare, de teorii conspiraționiste, de teorii antieuropene.

Deciziile CCR, dublate de blocajele și jocurile politice ale PSD nu fac decât să plaseze România în topul țărilor europene cu cea mai mare creștere a cazurilor de covid, tot mai multe țări luând măsuri restrictive împotriva românilor!”

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here