Tânară umilită de o locatară care a ţinut-o dezbracată minute întregi în văzul călătorilor

0
2582

Un caz mai puţin obişnuit s-a petrecut azi în staţia de autobuz din Mircea cel Bătrân. Trecătorii au rămas oripilaţi de ceea ce li s-a arătat în faţa ochilor. O femeie care locuieşte în cartier a umilit o tânără, cel mai probabil provenită dintr-un centru de plasament.După ce a asistat la o discutie in care tanara spunea ca nu are lenjerie intima pe ea, s-a oferit sa-i aduca o pereche de chiloti. Dupa ce s a pus-o să o aştepte chiar în staţia de autobuz, asa dezbracata cum era,  binefacatoarea a pus-o sa se imbrace chiar in vazul celor aflati in asteptarea autobuzului, desi putea sa o duca in spatelor tonetelor din statie.

Incidentul s-a produs astazi, 14 iulie 2020, în jurul orei 17.40. Timp de câteva minute, tânăra, vizibil cu probleme psihice, o prezenta activa de altfel prin zona cu  taximetre din fata BRD, şi-a arătat zonele intime minute in sir pusa fiind de o locatara din apropiere sa imbrace lenjeria in vazul lumii. Cativa calatori au apostrofat-o pe femeie sa nu o umileasca pe fata, oricat de binevenit ar fi gestul ei, insa nu i-a bagat in seama.

Poate ca Politia locala ar trebui sa se implice si prin alte cartiere, nu numai in zona centrala. Camerele de supraveghere montate prin oras ce rol au? Doar de design?

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here