Se reia programul de dezinfectare cu substanțe biocide a străzilor din Iași

0
321

Ca urmare a creșterii numărului infecțiilor cu noului coronavirus și în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 19 din 23 iulie a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, municipalitatea reia programul de spălare și dezinfectare a străzilor din oraș. Astfel, Salubris SA va relua activitatea de dezinfectare a străzilor folosind substanțe pe bază de hipoclorit de sodiu, zilnic, în intervalul orar 24.00 – 4.00.

Astăzi, vineri, 24 iulie, vor fi dezinfectate străzile Vasile Lupu, Ciurchi, Ion Creangă, Dudescu, Ciric, Eternitate, Moara de Vânt, Elena Doamna, Cucu, Stihii, Păcurari și Luca Arbore, șoselele Păcurari și Rediu Variantă și bulevardele C. A. Rosetti, Tudor Vladimirescu și Independenței.

Sâmbătă, 25 iulie, se va acționa pe străzile Sărărie, Toma Cozma, Dr. Nicolae Vicol, Tăcută, Dumbrava Roșie, Lascăr Catargiu, Nicolae Bălcescu, Octav Botez, Mihail Kogălniceanu, Vasile Conta și Cuza Vodă, bulevardul Carol I și aleile Grigore Ghica Vodă și Mihail Sadoveanu.

Duminică, 26 iulie, angajații Salubris SA vor dezinfecta străzile Palat, Anastasie Panu, Sf. Lazăr, Costache Negri, Bărboi, Sf. Sava, Armeană, Dancu, Costache Negruzzi (fostă Horia), Iordachi Lozonschi (fostă Cloșca), Arhitect George Matei Cantacuzino (fostă Crișan), Sf. Andrei, Sf. Petru Movilă și Gării, bulevardele Chimiei Mal Stâng și Ștefan cel Mare și Sfânt, precum și pe șoseaua Arcu.

De asemenea, conform hotărârii menționate, piețele agro-alimentare Păcurari, Nicolina, CUG, Alexandru cel Bun și Dacia vor fi dezinfectate zilnic.

Programul de dezinfectare a străzilor, trotuarelor și aleilor care nu sunt încadrate ca spații verzi cu dezinfectanți pe bază de hipoclorit de sodiu are loc zilnic și completează programul normal de spălare a străzilor, trotuarelor și aleilor cu apă și, după caz, detergent.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here