Continuă programul de dezinfectare a străzilor cu substanțe biocide

0
232

În contextul pandemiei de COVID-19, municipalitatea continuă programul de spălare și dezinfectare a străzilor din oraș. Astfel, ca urmare a prevederilor art. 6 din Hotărârea nr. 19 / 23.07.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență a Municipiului Iași, Salubris SA a reluat activitatea de dezinfectare a străzilor cu substanțe pe bază de hipoclorit de sodiu, în intervalul orar 0.00 – 4.00.

În cursul acestei nopți vor fi dezinfectate străzile Vișan, Trei Fântâni, Bucium, Plopii Fără Soț, Vasile Lupu, Ciurchi și Ion Creangă, șoseaua Bucium, bulevardele Metalurgiei, Cantemir și Regele Mihai I al României (fostul Splai Bahlui Mal Drept), fundac Păun, precum și străzile din cartierul Frumoasa.

De asemenea, conform art. 3 din hotărârea menționată, piețele agroalimentare Păcurari, Nicolina, CUG, Alexandru cel Bun și Dacia sunt dezinfectate zilnic.

Programul de dezinfectare a străzilor, trotuarelor și aleilor care nu sunt încadrate ca spații verzi cu dezinfectanți pe bază de hipoclorit de sodiu are loc zilnic, în intervalul orar 0.00 – 4.00. Programul de dezinfectare completează programul normal de spălare a străzilor, trotuarelor și aleilor cu apă și, după caz, detergent.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here