ULTIMA ORĂ: Șeful ISU Neamț a fost răpus de leucemie

0
324

Generalul de brigada Ioan Nițică, inspectorul șef al ISU Neamț a murit in această seară din cauza unei boli incurabile.

“Începând din această seară, comandantul nostru, generalul de brigadă Ioan Nițică va veghea activitățile salvatorilor nemțeni din cer”, a fost anunțul ISU Neamț.

La începutul acestui an, în ședința de bilanț, i s-a făcut rău. Pe 30 ianuarie 2020, a fost transferat la secția de Antestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență din Iași, iar în urma investigațiilor s-a constatat ca avea leucemie. De atunci, generalul Ioan Nițică a făcut tratamentul specific dar, din nefericire, boala l-a răpus. Vineri seară, fiul lui l-a găsit inert și a sunat la ambulanță, însă manevrele de resucitare nu au avut succes. Pe 18 septembrie, Ioan Nițică ar fi împlinit 59 de ani.

Cu jumătate de carieră în Ministerul Apărării Naţionale şi jumătate în Ministerul Administraţiei şi Internelor, generalul Ioan Niţică a fost decorat, în 2015, cu Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Ofiţer. Distincţia i-a fost acordată prin decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională şi înaltul profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredinţate.

Dumnezeu sa-l ierte!

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here