Declarații cutremurătoare din Beirut, după explozia devastatoare

0
752

Victor Mircea, ambasadorul României în Liban, a declarat, la Digi24, despre explozia din Beirut: ”Este ceea ce numim ziua de după, este ziua în care vedem, la lumina zilei, dezastrul, după ce s-au așezat ultimele bucăți care mai pluteau prin aer. Abia acum ne dăm seama de dimensiunea dezastrului, când a trecut prima stare de șoc. Există riscul să mai fie prinși oameni sub dărâmături. Sunt în continuare persoane dispărute. Ultimele cifre arătau peste 100 de persoane decedate, peste 4.000 de răniți și peste 100 de persoane dispărute. Numărul s-ar putea să crească.”

Primele estimări ale pagubelor materiale sunt în jur de 5 miliarde de dolari.

Ambasadorul României a spus că sunt multe variante, teorii, speculații despre evenimentul devastator. El a subliniat: ”Speculațiile sunt foarte, foarte multe, este un joc periculos și cred că cea mai bună metodă este să ne menținem pe varianta oficială, fiind vorba de 2.750 de tone de nitrat de amoniu, amplasat într-o zonă alături de artificii și substanțe pirotehnice”.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here