Foto: Fetiță omorâtă în curtea casei de un TIR scăpat de sub control

0
1715

Tragedie in Bucium. Inca o tragedie pe acelasi segment de drum la coborare spre oras! Șoferul unui camion care cobora Buciumul (zona Casa boiereasca) a rămas fără frâne și a pierdut controlul volanului. Încercând să redreseze vehiculul, containerul de peste 10 m lungime a zburat pur si simplu pe marginea drumului lovind doi stâlpi, iar capul tractor  a darâmat două garduri, oprindu-se în zidul unei case.

 

Din nefericire, o fetiță de 3 ani a fost ucisă, ea aflându-se în curtea casei. Nici conducătorul auto, in varsta de 54 de ani nu a supraviețuit, el fiind strivit in cabina camionului de peretele lovit.

“Din primele cercetări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 55 de ani care conducea un ansamblu de vehicule pe DN24, dinspre Vaslui către Iaşi, a pierdut controlul vehiculului iar containerul pe care îl transporta a fost proiectat pe partea stângă a străzii, iar capul tractor a lovit două garduri. În urma accidentului a rezultat decesul şoferului şi al unei minore de 3 ani. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here