FOTO-VIDEO: Genoveva Farcaș are slugi care-i duc copilul la școală cu mașina inspectoratului

4
2114

Astazi, soferul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi a fost filmat pe post de dadaca, ocupandu-se de preluarea si transportul la si de la scoala al copilului inspectoarei generale Genoveva Farcaş. Drumul catre  Scoala Generală “Titu Maiorescu” si spre casa a fost parcurs cu masina institutiei si bineinteles ca soferul se afla in timpul programului.

De mentionat ca inspectoarea generala Genoveva Farcas a mai fost acuzata si anul trecut ca folosea in interes personal o masina aflata in leasing operational pe un proiect cu fonduri europene in care nu detinea nicio calitate si deconta bani pentru deplasari din bugetul proiectului. De asemenea, nici soferul nu avea dreptul sa foloseasca acel autoturism, un SUV marca Suzuki Grand Vitara. La acel moment, Genoveva Farcaş a negat evidentele, dand vina pe atacuri politice.

Si cum naravul din fire n-are lecuire, zice-o vorba din popor, Genoveva Farcas confunda o institutie de interes public cu un butic personal, cerandu-le, insa, altora sa respecte legile in vigoare. În încercarea reporterilor Jurnalul Ieşean de a obţine un punct de vedere de la Genoveva Farcaş, aceasta nu a putut fi contactată. Reprezentanţii ISJ eu refuzat să comenteze acest aspect. “Eu nu mă pronunţ!”, a spus Antonina Bleorţ, purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi.

 

loading...

Comentarii:

4 COMENTARII

  1. Dar ce e singura care foloseste masina institutiei in interes personal? Si directorul de la CCD Iasi face fix acelasi lucru si asat nu ar fi singurul abuz, dar e tinut in functie de Minister…nu stim de ce , competente nu are de niciun fel…dar deh…..pana cand????

  2. Dar ce e singura care foloseste masina institutiei in interes personal? Si directorul de la CCD, Silviu Iordache Iasi face fix acelasi lucru si asta nu ar fi singurul abuz, dar e tinut in functie de Minister…nu stim de ce , competente nu are de niciun fel…dar deh…..pana cand????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here