Parintele Damaschin face lumină în mizeria electorală de la Ţibana

0
912

Scene de un penibil grobian în localitatea ieşeana Ţibana făcute de oameni din PSD in frunte cu  primarul Gheorghe Rotaru, alături de viceprimarul  Neculai Lețcanu, care in plina campanie electorala s-au apucat să distribuie alimente în satul Domniţa. Aceștia au luat o  camioneta și au distribuit alimentele trimise prin Uniunea Europeană pentru persoanele defavorizate. Numai ca primii gospodari ai comunei, primarul si viceprimarul de la Țibana nu s-a mulțumit doar să dea alimente drept mită electorală în plină campanie pentru alegerile locale, ci a pus la punct si un plan ca să-și facă și campanie în numele părintelui Dan Damaschin, binecunoscut atât în Iași cât și în alte județe din țară pentru actele de caritate pe care le face.

In urma incidentului care s-a produs la Țibana, părintele Damaschin a avut o reacție, astfel ca acesta a declarat că se delimiteaza de orice implicare in distributia de alimente organizata de edilii psd-isti de la Tibana:

„În urma incidentului petrecut în comuna Țibana din judetul Iași, incident în care s-au ciocnit două echipe, aflate probabil în campanie electorală, în care este invocat drept pretext al prezenței în comunitate „distribuirea darurilor de la Pr. Damaschin” , facem publice  următoarele precizări:

1. Asociația Glasul Vieții, se delimitează TOTAL de orice inițiativă cu caracter politic, partinic și electoral.
Singurul partid la care am aderat este Partidul Mântuitorului nostru Iisus Hristos – Biserica Ortodoxă, iar singurii noștri candidați sunt copii și mamele aflate în dificultate.
2. Invocarea numelui meu într-o polemică electorală este inadecvată și chiar meschină în condițiile în care starea de sărăcie extremă care a impus intervenția noastră de urgență nu a fost sesizată ani la rând de partide politice aflate la guvernare, dar care au știut să se laude în campanii cu „eradicarea sărăciei”.
3.Familia în fața căreia a avut loc disputa electorală este caz social al Asociației Glasul Vieții.
În cursul zilei de astăzi 16.09.2020, un voluntar a preluat hainele, încălțămintea și rechizitele acestei familii pentru a le transporta la domiciliul din comuna Țibana. Chiar dacă din imagini nu reiese că ar fi ar fi vorba de darurile noastre, persoana de gen masculin numită „domnul viceprimar” nu a primit din partea noastră acordul scris sau verbal pentru a fi prezent la această acțiune.
4. Dacă proiectul nostru „Grăuntele de Muștar” a stârnit admirația candidaților la funcțiile din Administrația Publică locală și a determinat să se asocieze fără știința și acordul nostru, recomandăm tuturor aspiranților la posturile de primari, președinți și consilieri să se „bată” la porțile copiilor sărmani din comunitățile unde vor candida cu cât mai multe daruri, nu doar în lunile de campanie, ci în toți anii și toate lunile vieții lor.
Chiar dacă nu vor fi aleși pe locurile mult visate, vor fi aleși de Domnul Iisus Hristos în Partidul Raiului și e suficient.
Mulțumim de înțelegere!
Domnul să ne aleagă pe toți în Împărăția Cerurilor!”-se arata in comunicatul parintelui Dan Damaschin.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here